Zoek je in Nederland naar een knus en comfortabel huisje in de Bollenstreek, dichtbij het strand en weg van de drukte?

Over ons

Wij zijn Marieke Smit en Jan van der Zwet, eigenaren van het vakantieperceel Ruigenhoek. Marieke is er geboren en getogen en kent daardoor de Bollenstreek op haar duimpje.

Gewend aan de stilte en verknocht aan de prachtige vergezichten en de omgeving met vele mogelijkheden, besloten wij in 2010 om onze unieke plek in Nederland te delen met anderen.

Boerderij “De Ruigenhoek”

Boerderij “De Ruigenhoek” is het ouderlijk huis van Marieke en hebben wij 12 jaar met veel plezier verhuurd als een groot vakantiehuis. In dit héle fijne huis wonen wij nu zelf weer vanaf oktober 2022.

In Nederland blijven wij onze gezellige wellness lodge voor 4 personen verhuren omdat we het veel te waardevol vinden om fijne gasten te mogen ontvangen op onze unieke plek.

En... in Spanje gaan wij vanaf januari 2023 nog een fantastische plek met lieve gasten delen, hier kun je genieten met 6 personen van een luxe appartement.

"HET VERBLIJF WAS GEWELDIG! EEN GEVOEL VAN LUXE. Het huisje was prima en netjes verzorgd. De ontvangst was heel fijn en prettig. Het ruime uitzicht was heel prettig.
De Jacuzzi en Sauna waren heerlijk en gaven een extra luxe gevoel. Het echtpaar was heel gastvrij en vriendelijk!"

A.Groeneweg (en vrienden)

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok