Vakantiewoning Ruigenhoek

Activiteiten in de buurt

Bij Nederzandt en The Strand bij het strand van Langevelderslag kunt u allerlei outdoor activiteiten ondernemen. Bij Nederzandt is het, in overleg, mogelijk dat zij zorgen voor vervoer van en naar uw vakantiewoning. Leren surfen kan bij Surf & Bike. U vindt bij golfbaan Tespelduyn een 9-holes golfbaan op 2 kilometer afstand. Zij verzorgen ook golfclinics.

Wat dacht u van een prachtige natuurtocht met paard en wagen
door de Amsterdamse Waterleidingduinen? De gids laat u de mooiste plekjes zien. Ca. 2,5 kilometer van uw vakantiewoning.

Een solextocht door de prachtige Bollenstreek behoort ook tot de mogelijkheden. De verhuur hiervan bevindt zich in de Ruigenhoek.

Fietsen huren? Bij Van Dam of Mooijekind bent u aan het goede adres. De fietsen worden gebracht en weer opgehaald. Zeker in het voorjaar aan te raden wanneer het genieten is in De Bollenstreek.

Ook “aan huis” zijn er diverse mogelijkheden. Wat te denken van een wijnproeverij door Bollenstreekwijnen? Of maak met elkaar een diner. Kok Bart helpt u hier graag bij of … hij kookt voor u. Of … organiseer zelf een wellness dagje met de houtgestookte sauna en laat de masseur aan huis komen.

vakantiewoning aan zee in zuid-holland
vakantiewoning aan zee in zuid-holland
vakantiewoning aan zee in zuid-holland