• Tips-01
    Tips-01
  • Tips-02
    Tips-02
  • Tips-03
    Tips-03

Activiteiten in de buurt

Bloemen

Je bevindt je middenin het hart van de Bollenstreek. In het voorjaar is een bezoek aan De Keukenhof is een absolute “must”.
Ook is er in het voorjaar een prachtige bloemencorso. De corsowagens zijn ook de zondag nadien nog te bezichtigen.
Ook een fietstocht door de Bollenstreek is een aanrader.

Uit eten

In onze straat vind je Café-Restaurant De Ruigenhoek
Een gezellig bruin café met een eenvoudige kaart.
Bij de golfbaan Tespelduyn (ca. 2 kilometer) kan je terecht voor een lunch, high tea, high wine of diner op hoog niveau.
Ook Beachclub Nederzandt of de vele beachclubs in Noordwijk 
zijn een aanrader.
Wil je chique dineren? Dan kan je terecht in Het Oude Dykhuys. Reserveer tijdig in de zomer en met feestdagen.
Geen zin om te koken? De Chinees in De Zilk bezorgt aan huis.

Varen

Huur je eigen sloep bij  Olympia charters in Warmond of huur een kano of kajak bij Zuivelboerderij Pennings en vaar gezellig naar Leiden over de Kagerplassen om zo van dit prachtige stukje Nederland te genieten.

Kinderen

De grootste speeltuin van Europa is Linnaeushof te Bennebroek. In De Zilk is een gratis speeltuin, Hoekgat 41. Bij slecht weer kan je naar de indoor speeltuin Kidszoo of gaan bowlen bij Flamingo Partycentrum. Beiden in Noordwijkerhout.Geïnteresseerd in de ruimtevaart en het heelal? Bezoek in Noordwijk het Space Expo. Het museum dat een fascinerende blik op de ontwikkeling van het leven op aarde biedt, is Naturalis te Leiden. Ook Corpus in Oegstgeest, vlakbij Leiden is een bezoek waard. Corpus biedt je een ‘reis door de mens. Een dagje actief? Attractiepark en Tikibad Duinrell is hier prima geschikt voor. Of bezoek dierentuin Artis in Amsterdam.

Musea

Ontdek werk van oude meesters in het Frans Hals Museum in Haarlem, leer meer over de geschiedenis van Anne Frank in het Achterhuis in Amsterdam, of bezoek er het indrukwekkende Rijksmuseum.
Vergeet ook niet om in Amsterdam een boottocht door de grachten te maken.
Voor wie geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog, is een bezoekje aan het Atlantikwall Museum in Noordwijk een bezoekje waard.

 

 Gratis gids met Tips en Activiteiten in de Bollenstreek

DOWNLOAD DE GIDS (pdf)

of reserveer direct

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok