Blogs van Marieke

Laat je verrassen op Landgoed Vogelenzang!

In de zomer van 2020 is Oohm gevestigd in het landhuis op het landgoed van de adellijke familie Barnaar. Het pand hebben zij prachtig gerestaureerd met mooie design details.

Landgoed VogelenzangLogeer je in onze wellness lodge in Nederland, dan kun je bij Oohm een heerlijke massage boeken of misschien ook wel een yogalesje volgen. Maak het plaatje compleet met een fantastische veganistische lunch.

Er worden ook veel events en workshops georganiseerd zoals:

  • Yin & klankschalen
  • Yoga Nidra
  • Chakra Workshop
  • Ademspecial
  • Meditatiecursus

Hoe leuk om met je familie een klankschalen sessie bij te wonen? Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het heel bijzonder is. Je voelt de trilling van de klank in heel je lichaam, dit heeft een groot effect op lichaam en geest. Er kunnen bijzondere dingen gebeuren.Landgoed Vogelenzang

Bij het landhuis wordt er ook een groentetuin verzorgd. In het voorjaar en zomerseizoen staat er een kraampje buiten bij het landhuis, hier kun je de meest fantastische verse groeten aanschaffen. Zo vers uit de tuin op je vakantiebord.

Reserveer jouw yoga vakantiehuisje

In deze video krijg je een mooie impressie van dit prachtige landhuis:

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok