Laat je verrassen op Landgoed Vogelenzang!

Landgoed VogelenzangIn de zomer van 2020 is Oohm gevestigd in het landhuis op het landgoed van de adellijke familie Barnaar. Het pand hebben zij prachtig gerestaureerd met mooie design details.

Mocht je bij ons logeren met een groep en je bent “in” voor yoga….. kijk dan of je bij hen in dit prachtige pand met z’n allen een mooie yoga les kan volgen. Boek daarna een heerlijke veganistische lunch en je hebt een pracht uitje met elkaar. En wil je even “uitbuiken” na de lunch, maak dan een mooie wandeling op het landgoed achter het landhuis.

Enne... logeer je in ons gastenverblijf, dan kun je natuurlijk ook een heerlijke massage boeken of kijk of je een yogalesje kan volgen in de reguliere groep.

Er worden ook veel events en workshops georganiseerd zoals:

• Yin & klankschalen
• Yoga Nidra
• Chakra Workshop
• Ademspecial
• Meditatiecursus

Landgoed VogelenzangHoe leuk om met je familie een klankschalen sessie bij te wonen? Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het heel bijzonder is. Je voelt de trilling van de klank in heel je lichaam, dit heeft een groot effect op lichaam en geest. Er kunnen bijzondere dingen gebeuren.

Bij het landhuis wordt er ook een groentetuin verzorgd. In het voorjaar en zomerseizoen staat er een kraampje buiten bij het landhuis, hier kun je de meest fantastische verse groeten aanschaffen. Zo vers uit de tuin op je vakantiebord.

Reserveer nu jouw yoga vakantiehuis

In deze video krijg je een mooie impressie van dit prachtige landhuis:

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok