Vakantiewoning Ruigenhoek

Knus gastenverblijf voor 4 personen

De eigenaren, Jan van der Zwet en Marieke Smit, hebben in 2013 besloten om een gastenverblijf op hun perceel te bouwen voor 4 personen. In dit knusse verblijf, dat naast de grote vakantiewoning ligt en gelijkvloers is, vindt u alles wat u zoekt. U heeft zelfs de beschikking over uw eigen sauna en jacuzzi. Het uitzicht over de landerijen is prachtig en door de bollenteelt in elk jaargetijde anders. In het voorjaar heeft u een fenomenaal uitzicht over de bloemenvelden.

Het gastenverblijf ligt net buiten het kleine dorpje de Zilk in de gemeente Noordwijkerhout.

Het fijne brede strand van Langevelderslag, Noordwijk, ligt op slechts 5 autominuten, de uitgestrekte duinen en het natuurreservaat van de Amsterdamse waterleidingduinen zijn je achtertuin en binnen loopafstand te bereiken. Leiden en Haarlem zijn binnen 20 minuten te bereiken en de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag bereikt u binnen 30-40 minuten.

Na de (strand)wandeling kunt u heerlijk nagenieten bij de houtkachel met een wijntje of in de zomer op het prachtige zonnige terras met buiten open haard en uw eigen sauna en jacuzzi.

Zowel het grote vakantiehuis als het gastenverblijf zijn vrijstaande huizen en bieden optimale privacy.