Vakantiewoning Ruigenhoek

Unieke vakantievilla voor 12 personen

Op zoek naar een leuk en comfortabel huis voor 12 personen, om nu eindelijk eens dat lang beloofde weekje of lange weekend met vrienden of familie er op uit te zijn? Dit vakantiehuis voelt aan als een warme deken en is zeer aantrekkelijk! Het huis ligt net buiten het kleine dorpje de Zilk in de gemeente Noordwijkerhout. Het fijne brede strand van Langevelderslag, Noordwijk, ligt op slechts 10 autominuten, de uitgestrekte duinen en het natuurreservaat van de Amsterdamse waterleidingduinen zijn je achtertuin en binnen loopafstand te bereiken. U ontvangt een (gratis) jaarkaart om te mogen wandelen in deze prachtige duinen.

Een bijzonder plekje in typisch Hollands landschap. In dit gebied is veel bollenteelt. Een groot deel van het jaar kijk je vanuit de achterkant van het huis dan ook uit op enorme velden met bloemen zoals hyacinten en tulpen.

Het huis zelf is al 400 jaar oud en in 2008 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd door de eigenaren, Marieke en Jan, die zelf ook op het 10.000 m2 grote perceel wonen. Het resultaat mag er zijn! Alles is op en top verzorgd, de ambiance is zeer aangenaam. Wat dacht u van een wellnesshoek in uw eigen achtertuin, met een houtgestookte sauna en buitendouche en na uw saunabezoek heerlijk loungen bij de binnen- of buiten open haard met een glaasje wijn? En in uw voortuin uw eigen Franse jeu-de-boules-baan ?

Zowel het grote vakantiehuis als het gastenverblijf zijn vrijstaande huizen en bieden optimale privacy.